Signature Brand
Customer Reviews
Mohd Zailan

Ada pun sling beg jenama x-mackar ni, size beso bohh. mantooppp.. material waterproof, klu korg nak tau, material xmackar ni no 2 di bawah supreme gaiss.. buat apa beli mahal pastu simpan x pakai, rugii. hahaha

22 October 2019
Naufal Aman

Dah lama x cari porter beg, dulu memang customer tetap sifubeg ni sebelum zaman jd sifubeg. rasanya dulu mighty wealth resources kot dengan murah gila rezeki. terima kasih sifu, masih save number saya

22 October 2019
Azwari Rizuan

1- Penghantaran pantas, semalam order hari ni dah dpt
2- Trusted seller, Alhamdulillah brg dpt dan dalam keadaan baik, pakaging cun, brg sama mcm dlm gambar
3- semoga perniagaan bertambah maju

16 October 2019
shukri

kali kedua shopping dgn sifubeg, thanx sifu. brg kali ni sampai dlm keadaan baik. parcel dibungkus dgn sgt baik siap kotak lagi. tq sifubeg sy dah war2kan kt member2 keje, nanti diorang nk try beli brg dgn sifu. saya beli sifu, ada rezeki sy repeat brg lain lak 

16 October 2019
Muhammad Alif

bulan 6 hari tu dah shopping sekali dgn sifubeg, repeat lg kali ni sebab memerlukan pouchbeg. brg cun melecun, smart, ngam2 dgn badan saya. siap dpt freegift lg yg lg gemnpak dari hari tu. tq sifu

16 October 2019
Faris Hadi

kali kedua beli dengan sifubeg, awal2 dulu beli diorang ni biasa2 je. kita repeat ni sebab diorang makin lama jadi luar biasa. hahahaha. Hajatnya nak buat koleksi utk beg hensem ni, dah ada warna hitam so kali ni grab warna biru lak. next month nak ambik romania dgn france tu. kali ni siap dpt freegift baju sifubeg. thanx sifu, moga terus maju bisnes

16 October 2019
Nor Isham Salim

Time tengah2 bulan ni la beg nak rosak, modal ciput tp memang kena belu backpack. Tetibe aku dpt email dari sifubeg, fuhhh... ada coupon la, kalau beli kat website boleh pakai coupon yg dpt ni. terus aku usha n Alhamdulillah ada pulak tu backpack yg memenuhi modal ciput aku ni. design pn lawa, warna hitam pastu ada jalur merah putih. thanx sifu bg coupon ni, backpack lak harga mur2. sape kate kat sifubeg harga mahal2, ada je yg harga marhaen, tp kualiti bangsawan. good job sifubeg!

16 October 2019
iqbal hasbullah

aku dah ada wizurai yang sifubeg, tup2 dia keluar yg versi collab. so ape lagi kena sambar. beza dia pada printing, nice jadinya beb. smart woo.. paling padu camo dia, memang mantul la.next kena ambik bangsawan pulak ni sekali thsirt bangsawan. 

15 October 2019
bukhari abd rahman

Alhamdulillah, setakat ni dah ada hampir kesemua koleksi by sifubeg. tshirt official warna biru, gold edition, fido dido, caution, chill la bossku, mantap dowh waist bag, wizurai semua warna dan yang collab pun ada. 

jom gaiss sapot local brand! ni tengah tggu item preorder ni tshirt bangsawan ngan fido yg terbaru, ad gak nampak posting gambar cap, flexit tu, yupong. katanya new collaboration. alamak yg benar itu rachun

15 October 2019
ahmad fadzli fauzi

Three box ni rupanya ada banyak jenis design eh. Hahaha. yg ni kain dia jenis nylon, bukan yang leather. ok nak complain sikit kt sifubeg, hoi apesal korang x bagitau?huhu. beg ni kain dia waterproof gaiss.. air lalu je cam tuang air kt daun keladi. padu dan thorbaaiikkk sifu. trusted, penghantaran pantas, freegift pn dpt. thanx sifubeg, will repeat again. very recommanded!!

15 October 2019
SM Faizal Zainuddin

design beg ni simple je, just nice la. yg penting boleh simpan sikit baju kt dlm. alaaa besar2 bukan nak g mane pn, cukupla ni. harga pun mampu milik. paling penting, sifubeg ni trusted. aku senang je, brg tu sampai kt tgn dalam keadaan baik, seller pun steady layan buyer, aku terus pegang seller ni. mudah x perlu cari seller lain lg dah. thanx sifu, pakai terus hensem!!!

15 October 2019
Mohd Naaim Khairuddin

mencari bagpack yang fully waterproof ni utk aku yang cerewet ni kadang sukar jugak, Hahahaha. So aku jumpa fb sifubeg ni then ada produk dari hypergear ni gaiss. Fuhhh... Mantopp tip top bro. sangat recommanded. waterproof doh. so utk bagpack berkapasiti 25 liter ni ok la, harga tu korang faham2 la sangat berpatutan. tq sifubeg, verry trusted teruk

14 October 2019
Muhd Abd Shaid Sudin

1st time memberanikan diri cuba sesuatu yg baru dlm dunia beg ni, tali berbelang belang. Hahahaha. aku tertarik warna tali yg ni, takde wow sangat kaler dia. In shaa Allah nak buat koleksi nanti ada rezeki nak ambik model lain lak. dah 3 design three box ambik kt sifubeg ni, so aku dah ada 3 koleksi three box

14 October 2019
Afiez Alfian

Alhamdulillah. padu dan trusted sifubeg ni, order semalam dah sampai hari ni. tq tq, ingatkan lusa baru sampai, sbb aku di Sarawak. Ada rezeki kompom repeat order lg dgn sifu

14 October 2019
jamil firdaus

Aku memang tengah carik beg untuk isi brg yg bersaiz A4 paper, Alhamdulillah nampak kat ig pasal beg ni, pastu siap ada kedai fizikal lg. datang kedai wow! ni memang kena dengan namanya sifubeg, macam2 beg ada. 

thanx to sifubeg utk layanan yg best siap boleh gurau2 lagi. ada rezeki kang kita repeat lg boss. Moga maju jaya dlm bisnes sifu

14 October 2019
zainal Asri

Alhamdulillah. brg yg diorder dah selamat sampai. semalam order hari ni dah dapat, penghantaran cepat, dan lagi satu saya adalah vip member. banyak benefit jadi vip member ni guys. Thanx sifubeg

11 October 2019
Azizi Khadiron

material dia waterproof tu yg berjaya tarik minat aku utk grab beg ni. warna camo dia tu yg paling lawo, berkilau celoreng dia gaiss.. yang penting satu lg, local brand. haaa... support local bossku

11 October 2019
zainal salleh

aku memang suka beg yang style macam ni tau, sebab tu beg aku semua jenis macam ni. sampaila aku nampak iklan kat fb beg ni. Rupanya fido ada design yang macamni, terus jatuh minat. thanks sifu, trusted seller. kita kalau trusted ni kita tau dah dari cara diorang buat online bisnes ni. siap ada kedai lagi kat Shah Alam. In shaa Allah ada masa nanti boleh dtg kedai

11 October 2019
Sifubeg
We are a small team with a bigger dream. Our vision is to become a global brand. Our mission is to put Malaysia local brand on a world map. Malaysia Boleh!