Signature Brand
Customer Reviews
iqbal hasbullah

aku dah ada wizurai yang sifubeg, tup2 dia keluar yg versi collab. so ape lagi kena sambar. beza dia pada printing, nice jadinya beb. smart woo.. paling padu camo dia, memang mantul la.next kena ambik bangsawan pulak ni sekali thsirt bangsawan. 

15 October 2019
bukhari abd rahman

Alhamdulillah, setakat ni dah ada hampir kesemua koleksi by sifubeg. tshirt official warna biru, gold edition, fido dido, caution, chill la bossku, mantap dowh waist bag, wizurai semua warna dan yang collab pun ada. 

jom gaiss sapot local brand! ni tengah tggu item preorder ni tshirt bangsawan ngan fido yg terbaru, ad gak nampak posting gambar cap, flexit tu, yupong. katanya new collaboration. alamak yg benar itu rachun

15 October 2019
ahmad fadzli fauzi

Three box ni rupanya ada banyak jenis design eh. Hahaha. yg ni kain dia jenis nylon, bukan yang leather. ok nak complain sikit kt sifubeg, hoi apesal korang x bagitau?huhu. beg ni kain dia waterproof gaiss.. air lalu je cam tuang air kt daun keladi. padu dan thorbaaiikkk sifu. trusted, penghantaran pantas, freegift pn dpt. thanx sifubeg, will repeat again. very recommanded!!

15 October 2019
SM Faizal Zainuddin

design beg ni simple je, just nice la. yg penting boleh simpan sikit baju kt dlm. alaaa besar2 bukan nak g mane pn, cukupla ni. harga pun mampu milik. paling penting, sifubeg ni trusted. aku senang je, brg tu sampai kt tgn dalam keadaan baik, seller pun steady layan buyer, aku terus pegang seller ni. mudah x perlu cari seller lain lg dah. thanx sifu, pakai terus hensem!!!

15 October 2019
Mohd Naaim Khairuddin

mencari bagpack yang fully waterproof ni utk aku yang cerewet ni kadang sukar jugak, Hahahaha. So aku jumpa fb sifubeg ni then ada produk dari hypergear ni gaiss. Fuhhh... Mantopp tip top bro. sangat recommanded. waterproof doh. so utk bagpack berkapasiti 25 liter ni ok la, harga tu korang faham2 la sangat berpatutan. tq sifubeg, verry trusted teruk

14 October 2019
Muhd Abd Shaid Sudin

1st time memberanikan diri cuba sesuatu yg baru dlm dunia beg ni, tali berbelang belang. Hahahaha. aku tertarik warna tali yg ni, takde wow sangat kaler dia. In shaa Allah nak buat koleksi nanti ada rezeki nak ambik model lain lak. dah 3 design three box ambik kt sifubeg ni, so aku dah ada 3 koleksi three box

14 October 2019
Afiez Alfian

Alhamdulillah. padu dan trusted sifubeg ni, order semalam dah sampai hari ni. tq tq, ingatkan lusa baru sampai, sbb aku di Sarawak. Ada rezeki kompom repeat order lg dgn sifu

14 October 2019
jamil firdaus

Aku memang tengah carik beg untuk isi brg yg bersaiz A4 paper, Alhamdulillah nampak kat ig pasal beg ni, pastu siap ada kedai fizikal lg. datang kedai wow! ni memang kena dengan namanya sifubeg, macam2 beg ada. 

thanx to sifubeg utk layanan yg best siap boleh gurau2 lagi. ada rezeki kang kita repeat lg boss. Moga maju jaya dlm bisnes sifu

14 October 2019
zainal Asri

Alhamdulillah. brg yg diorder dah selamat sampai. semalam order hari ni dah dapat, penghantaran cepat, dan lagi satu saya adalah vip member. banyak benefit jadi vip member ni guys. Thanx sifubeg

11 October 2019
Azizi Khadiron

material dia waterproof tu yg berjaya tarik minat aku utk grab beg ni. warna camo dia tu yg paling lawo, berkilau celoreng dia gaiss.. yang penting satu lg, local brand. haaa... support local bossku

11 October 2019
zainal salleh

aku memang suka beg yang style macam ni tau, sebab tu beg aku semua jenis macam ni. sampaila aku nampak iklan kat fb beg ni. Rupanya fido ada design yang macamni, terus jatuh minat. thanks sifu, trusted seller. kita kalau trusted ni kita tau dah dari cara diorang buat online bisnes ni. siap ada kedai lagi kat Shah Alam. In shaa Allah ada masa nanti boleh dtg kedai

11 October 2019
Mohamad Amirul Sidek

Wizurai Original By sifubeg memang padu nokharomm..wadduhhh... Aku tau sifubeg pun ada beg brand yg padu gak macam fido dido, tp aku pilih brand diorang sebab aku support local. Heee...Tahniah sifu kualiti boleh lawan. Akan dtg buat yg lagi padu. 

8 October 2019
Izzat Putra

Lama dah usha beg ni, dan dah lama dah follow sifubeg ni dari sebelum jd sifu lagi. hahaha. masa tanya tu begpack ni habis dah, tp sbb aku percaya dan dah lama follow, aku sanggup buat preorder. Alhamdulillah brg sampai dengan selamat ke tangan. So guys, jgn risau kalau nk buat preorder dgn sifu, diorang trusted. 

8 October 2019
Muhammad Hanafi Johar

Bagpack harga mampu milik guys, design pun smart. kalau korang nk datang kedai, kedai diorang ni ada haa kt kota kemuning. tp kalau nak beli by pos jangan risau, diorang ni trusted. sebab aku pn beli by pos gak. Heeee...

8 October 2019
Muhd Razali Abd Razak

Seorang traveller mesti ada banyak koleksi bagpack yg bermacam design dan brand. Haa ni aku jumpa satu local brand since 2018 ni, sifubeg. design memang lain dari yg lain sebab ada tali tu haa... cam tali lembu lak Hahahaha. yg penting ruang dlm luas, puas hati la. aku beli terus dtg kedai sebab aku suka tgk beg tu secara berdepan. belah luar gelap, dlm xnampak, ingatkan sesat ke ape, kedai judi mane lak kan. bila masuk naahhh... tersergam pelbagai design beg. huhu rambang mata. next kita sambar pouchybeg dia yg nama bangsawan tu. dah masuk senarai. moga maju jaya sifu!!

7 October 2019
safwan jaafar

Sling beg size besar, muat segala isi alam. Hahahaha.. yg penting ori 3 box. Material pu leather, aku minat hitam, tp dtg kedai terbeli light brown lak. huhuhu

7 October 2019
Mohd Luth Abu Hassan

nak cari beg laptop biasa2 je sebenarnya, nampak design ni lain dari yang lain terus sambar. Puas hati la, kain tebal dan cun. warna memikat hati. Trusted seller, thanks sifubeg! penghantaran pun laju, dengar kata ada kedai tapi kat shah alam. ada rezeki kita sampai tempat sifu! heeee

7 October 2019
Muhd aiman

Thanks sifubeg sbb buat satu beg yang mantap. padu. design simple je, yang penting waterproof

7 October 2019
Sifubeg
We are a small team with a bigger dream. Our vision is to become a global brand. Our mission is to put Malaysia local brand on a world map. Malaysia Boleh!