RM200.00
Fido Dido Luxe Sling Bag
2 reviews
Price RM200.00
Brand Fido Dido
Reward Points 190
Points Needed 19000
Availability 8
Quantity
Combo Fido Luxe
Sifubeg Fido Dido Limited Edition T-shirt FDLE001
RM70.00
Size
No Stock
Total:RM270.00
Combo Price:RM240.00
Save:RM30.00
Description
Highlight
  • waterproof fabric
  • high quality nylon
  • anti scratch material
  • multiple comparment
  • smooth zippers
  • waterproof fabric
  • high quality nylon
  • anti scratch material
  • multiple comparment
  • smooth zippers

Reviews (2)
view all
back
5
2 reviews
What's in the box

1 X Fido Dido Luxe Sling Bag

Customer Reviews
Aizuddin Mohamad Anuar(#16753)

Puas hati

18 January 2020
Aizuddin Mohamad Anuar(#16753)

Puas hati

18 January 2020
Mohamad fhirdaus abd rahman

haa... brg rare dah sampai. Alhamdulillah. ape yg aku dapat, korang nk tau? aku dapat 1st layanan terbaik tip top punya, pastu ayat manis yg kalau jiwa kental pon mesti beli punya brg dagangan sifubeg ni hahahaha, reply sepantas kelajuan cahaya, dpt freegift, dan dpt voucher jugak gaiss. terbaik sungguh sifu, moga bisnes dan brand trus meningkat naik dan maju n memasuki psrn antarabangsa. 

15 January 2020
Shamsul ariff ashaari

Alhamdulillah. terbaik.. racun dah sampai. tq sifu, trusted seller. walaupun lambat sampai, check tracking sangkut, tp rileks n cool je layan customer, tiap hari bgtau kedudukan parcel n bantu tanya pd courier. terbaik sifubeg, customer service power. patutla makin dikenali brand ni. bila beg sampai, brg memang kualiti setanding brand international yg harga dia mcm gaji seorang cikgu berkelulusan ijazah sarjana muda. sekali lg tabik hormat pd sifu. nanti nk repeat lg beg kat sini, bolehla guna voucher ye sifu. hehehe

15 January 2020
Muhd azizul

nak beli brand luar negara x mampu, harga ribu riban. kita mampu beli yg brand dari anak tempatan je, sifubeg. tp puas hati, design boleh lwn brand international dah ni, material kain pn terbaik. silap2 boleh kalah brand luar ni hahahaha. sy puas hati beli beg ni, harga memang berbaloi baloi bohh... x caye kenala beli dulu. tq sifubeg, moga sampai ke pasaran antarabangsa plak. sy beli ye sifu :)

14 January 2020
Shahir abdul hamid

alah membeli menang memakai.. haaa... cm tu lah yg boleh nk diakata, belum beli harga woww.... tp bila da beli dah beli bru rasa berbaloi baloi dan setiap ringgit yg dibelanjakan tu rasa puas hati. tq sifubeg, memberi pengalaman shopping online yg melahirkan perasaan keterujaan di jiwa. sy beli sifubeg, sy janji pasti promot kt kwn2 sy yg lain. sifubeg memang padu beb!

14 January 2020
Alfian ishak

antara waistbag bersize besa yg design dia smart, kain dia lak terbaik. bukanla nk lambung tggi tp kebenaran. so sape2 kata mahal la, x padan dgn local brand la itu la ni la, beli dulu pastu bandingkan dgn kain beg yg dijual murah2 tu. bru tau beg ni harga butik ye. pape pn sifubeg memang padu beb! 

14 January 2020
Haizal hamdan

Alhamdulllah. akhirnya smpi gak beg idaman ni. pos laju buat hal, tracking x jln lepas pick up. hahaha cuak dah rse. tp brg smpai tanpa mslh Alhamdulillah. terima kasih sifu brg boek, original tu yg penting bukan fake punya. sy beli ye boss, nty kita repeat order hat laen lak boss

14 January 2020