RM200.00
Hypergear Sling Pac Ranger
Price RM200.00
Brand Hypergear
Reward Points 200
Points Needed 20000
Availability 13
Colour
10 left
3 left
Quantity
Description
Highlight
  • 15 L Capacity 
  • Designed specifically for amphibious activities /fast-action sports. 
  • Well Padded While Staying Snug and Secure. 
  • DurableExtremely Lightweight and Minimalistic
  • Comfortable Enough to Wear All Day While Training
  • Extremely Durable and Can Take a Beating 
  • Extra sling strap for better support 
  • Intimate designed inner pocket for stuff 
  • Additional front pocket for small item 

With minimalism securely in the zeitgeist, we’re trimming down and carrying less to allow free movement and quick access to essentials on the go. Built with 500D Tarpaulin, this hard-wearing bag can take whatever the day throws at it, while keeping essentials close at hand in all-terrain travel. Its breathable back padding will provide a very comfortable wearing experience. The extra sling strap can be buckled up for a better support. An inner pocket and a front pocket is provided to arrange your stuffs. It is light and comfortable, making it a good choice for most people.

SUITABLE ACTIVITY USAGE

ATV Riding, Casual, Cycling, Gym, Motorbike Touring, Motorsports, Mountain Biking,
Paintball, Skiing, Snowboarding, Travelling, Walking, Parkour

 

DELIVERY TIMEFRAME

Delivered in 2-4 business days  
 

DIMENSIONS 

Length 17cm x Height 34.5cm x Width 6.5cm 

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
Customer Reviews
syed yasser al hakimi

Terima kasih boss, beg dah sampai. bungkusan dan brg semua dlm keadaan selamat. tq jugak bg freegift dgn kupon ni. In shaa Allah repeat order nanti kita pakai. hehehe

beg terbaik, smart, kain padu. tq boss, very trusted sifubeg. 

12 November 2019
Aiman syahmi

bangsawan bohh bangsawan.. padu baq hang! takde dijual di mana2 kedai, hanya di sifubeg je geng. trusted seller lak tu. banyak freegift bg. sy beli bossku, nanti sy rekemen kt member2 

12 November 2019
hazlim fahimi

tq sifubeg, beg dah selamat mendarat. lawa lagi real dari dlm gambar. Hahaha. smart begnye. aku memang suke main dgn warna, nampak lain dari yg lain. paling penting beg ni size kecik so ngam dgn badan aku yg kecik ni. 
beli ye bossku, ada rezeki nanti kita repeat order lain. semoga terus maju dlm perniagaan boss. 

12 November 2019
zaimmudin sahar

kualiti padu baq hang! haa... mmg padu pun wey. Hahaha.. terima kasih boss, siap dpt baju, cap pastu kotak lg. mmg nice. 

beg ni best sgt, material dia tebal, sedap pakai. berbaloi beli. jgn ragu2 beli dgn sifubeg, trusted seller ni 

12 November 2019
mohd rais zulkifli

akhirnya dpt gak memiliki bangsawan ni. ingatkan masa tu flavor ke ape, hahaha. rupanya beg. takkanla sifubeg jual flavor plak kan. 
dpt dalam keadaan baik, siap bubble wrap lg, kotak cantik weh. dan dlm set bangsawan ni mcm2 ada. terbaik sifubeg saya beli ye, ada rezeki sy repeat lg

12 November 2019
Shahir salleh

thanx sifubeg, beg dah sampai. brg semua dalam keadaan baik. design beg memang sama mcm dlm gambar. 
terima kasih gak bg freegift siap dgn voucher sekali. 
beg pun padu, smart pun ye gak. hahahaha. trusted seller gaes, korg kalau nk cri beg bolehla order ngan diorang, order kat website la best, banyak promo pastu sign up je dia bg kupon. pastu ni tengah sales katanya kat website, 11/11-15 hb ni. 

12 November 2019
mohd shahrol

Thanx bossku, brg mendarat dgn selamat. beg cantik sangat, kain cun. 
terima kasih freegift n voucher tu, moga dimurahkan rezeki ye boss. sgt trusted.

sape2 cari beg, boleh usha beg dgn sifubeg. brg boek gaes

12 November 2019
Adam rahman

Terima kasih sifubeg, beg dah sampai. parcel ok, beg pun ok, design dia memang smart. memang sama macam dalam gambar. aku suggest kt korang kalau nk beli beg, belila dengan sifubeg. trusted teruk boh. siap dpt freegift ngan voucher lg. 

saya beli dgn sekian harga eh sifu, ada rezeki nak repeat lg. 

12 November 2019