RM200.00
Hypergear Sling Pac Ranger
Price RM200.00
Brand Hypergear
Reward Points 200
Points Needed 20000
Availability 13
Colour
10 left
3 left
Quantity
Description
Highlight
  • 15 L Capacity 
  • Designed specifically for amphibious activities /fast-action sports. 
  • Well Padded While Staying Snug and Secure. 
  • DurableExtremely Lightweight and Minimalistic
  • Comfortable Enough to Wear All Day While Training
  • Extremely Durable and Can Take a Beating 
  • Extra sling strap for better support 
  • Intimate designed inner pocket for stuff 
  • Additional front pocket for small item 

With minimalism securely in the zeitgeist, we’re trimming down and carrying less to allow free movement and quick access to essentials on the go. Built with 500D Tarpaulin, this hard-wearing bag can take whatever the day throws at it, while keeping essentials close at hand in all-terrain travel. Its breathable back padding will provide a very comfortable wearing experience. The extra sling strap can be buckled up for a better support. An inner pocket and a front pocket is provided to arrange your stuffs. It is light and comfortable, making it a good choice for most people.

SUITABLE ACTIVITY USAGE

ATV Riding, Casual, Cycling, Gym, Motorbike Touring, Motorsports, Mountain Biking,
Paintball, Skiing, Snowboarding, Travelling, Walking, Parkour

 

DELIVERY TIMEFRAME

Delivered in 2-4 business days  
 

DIMENSIONS 

Length 17cm x Height 34.5cm x Width 6.5cm 

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
Customer Reviews
Mohd Shahril Mohd Desa 18656

Great quality and nice packaging with gift.

24 January 2020
Khairul ariffin shahrim

Tq sifubeg brg baek dah mendarat la, terbaik la sifubeg. beg cantik sgt, siap dpt freegift. tali pun bg dua pilihan warna, strap pn dua warna juga. kotak dia nice dowh, ekslusif sgt. sy beli dengan sekian harga ye sifu, nanti ada model baru lagi kawan usha2 mane tau minat boleh shopping lg. hehehe

22 January 2020
Shafie abd kadir

Terima kasih kepada sifubeg, layanan terbaik walaupun deal dlm wasep je. ni kalau dtg butik diorang ni mau aku beli 2 3 beg ni sebab seller ramah giler bhai. Beli 1 waistbag dibagi freegift beg kecik. beg brand dia lak tu. tq banyak2 sgt puas hati, mcm ni la baru betul2 meniaga. kepuasan pelanggan diuatamakan. pape pun aku doakan korang terus lebih maju dan kekalkan keadaan (layanan) mcm sekarang ni walau dah lebih pemes nanti ye sifu. sy beli ye sifu

22 January 2020
Afiq Taib #18555

Nice.. Saiz L x terlalu lebar n besar.. Ngam2..

21 January 2020
Afiq Taib #18555

Nice.. Recommended

21 January 2020
Aizuddin Mohamad Anuar(#16753)

Puas hati

18 January 2020
Aizuddin Mohamad Anuar(#16753)

Puas hati

18 January 2020
Mohamad fhirdaus abd rahman

haa... brg rare dah sampai. Alhamdulillah. ape yg aku dapat, korang nk tau? aku dapat 1st layanan terbaik tip top punya, pastu ayat manis yg kalau jiwa kental pon mesti beli punya brg dagangan sifubeg ni hahahaha, reply sepantas kelajuan cahaya, dpt freegift, dan dpt voucher jugak gaiss. terbaik sungguh sifu, moga bisnes dan brand trus meningkat naik dan maju n memasuki psrn antarabangsa. 

15 January 2020