Signature Brand
Customer Reviews
syed yasser al hakimi

Terima kasih boss, beg dah sampai. bungkusan dan brg semua dlm keadaan selamat. tq jugak bg freegift dgn kupon ni. In shaa Allah repeat order nanti kita pakai. hehehe

beg terbaik, smart, kain padu. tq boss, very trusted sifubeg. 

12 November 2019
Aiman syahmi

bangsawan bohh bangsawan.. padu baq hang! takde dijual di mana2 kedai, hanya di sifubeg je geng. trusted seller lak tu. banyak freegift bg. sy beli bossku, nanti sy rekemen kt member2 

12 November 2019
hazlim fahimi

tq sifubeg, beg dah selamat mendarat. lawa lagi real dari dlm gambar. Hahaha. smart begnye. aku memang suke main dgn warna, nampak lain dari yg lain. paling penting beg ni size kecik so ngam dgn badan aku yg kecik ni. 
beli ye bossku, ada rezeki nanti kita repeat order lain. semoga terus maju dlm perniagaan boss. 

12 November 2019
zaimmudin sahar

kualiti padu baq hang! haa... mmg padu pun wey. Hahaha.. terima kasih boss, siap dpt baju, cap pastu kotak lg. mmg nice. 

beg ni best sgt, material dia tebal, sedap pakai. berbaloi beli. jgn ragu2 beli dgn sifubeg, trusted seller ni 

12 November 2019
mohd rais zulkifli

akhirnya dpt gak memiliki bangsawan ni. ingatkan masa tu flavor ke ape, hahaha. rupanya beg. takkanla sifubeg jual flavor plak kan. 
dpt dalam keadaan baik, siap bubble wrap lg, kotak cantik weh. dan dlm set bangsawan ni mcm2 ada. terbaik sifubeg saya beli ye, ada rezeki sy repeat lg

12 November 2019
Shahir salleh

thanx sifubeg, beg dah sampai. brg semua dalam keadaan baik. design beg memang sama mcm dlm gambar. 
terima kasih gak bg freegift siap dgn voucher sekali. 
beg pun padu, smart pun ye gak. hahahaha. trusted seller gaes, korg kalau nk cri beg bolehla order ngan diorang, order kat website la best, banyak promo pastu sign up je dia bg kupon. pastu ni tengah sales katanya kat website, 11/11-15 hb ni. 

12 November 2019
mohd shahrol

Thanx bossku, brg mendarat dgn selamat. beg cantik sangat, kain cun. 
terima kasih freegift n voucher tu, moga dimurahkan rezeki ye boss. sgt trusted.

sape2 cari beg, boleh usha beg dgn sifubeg. brg boek gaes

12 November 2019
Adam rahman

Terima kasih sifubeg, beg dah sampai. parcel ok, beg pun ok, design dia memang smart. memang sama macam dalam gambar. aku suggest kt korang kalau nk beli beg, belila dengan sifubeg. trusted teruk boh. siap dpt freegift ngan voucher lg. 

saya beli dgn sekian harga eh sifu, ada rezeki nak repeat lg. 

12 November 2019
imran bin zulkifli

brg dah sampai dengan jayanya, terima kasih sifubeg memang trusted seller. korang kalau nak deal beli online takyah takut2 sebab diorang memang trusted teruk. beli semalam hari ni dalam lepas zzohor brg dah sampai. sungguh pantas dan tuntas. 

beg sy dua2 sampai dengan selamat. pouchbeg cun smart, backpack pun stylo. saya beli sifu, ada rezeki akan repeat lagi bossku

11 November 2019
Nor azam ahmad

thanx sifu, beg dah selamat sampai dengan jayanya. saya beli ye sifu. banyak bagi freegift semoga sifu dimurahkan reeki. 

brg nice, puas hati beg ni cun, kain pun sedapla sifu. terbaik sifubeg! trusted seller, jangan ragu2 nak berurusan dengan diorang gaissss

11 November 2019
Mohd Nor Hafis

brg boek dah sampai, original! hensem, cantik, smart, alahaiii semua lah. tak terkata. Hahahhaa.. trusted seller bruh. korang kalau nk beli beg, carilah sifubeg, kedai ada, postage don worry pasti sampai punya, website pun ada. haaa...kedai kt kota kemuning shah alam, nasib jauh, kalau x memang dtg kedai terus.. 

11 November 2019
Muhammad Hanafi

Alhamdulillah brg selamat sampai. siap dpt voucher dengan freegift keychain. tq sifubeg, brg 100% original, sangat puas hati

ada rezeki nanti kompem shopping lagi dengan sifu. saya beli sifu

11 November 2019
khairul azhar ramli

tq boss, memang benar bagai dikata material saing2 dengan supreme, harga mampu milik. Thanx sifu, brg cun, hensem, material waterproof. 

beli pulak kat website, siap ada team yg buat bantuan cara nak order. sign up je dapat coupon. propa cara diorang buat bisnes. thanx lagi sekali, diharap terus maju lagi di masa hadapan sifubeg. 

7 November 2019
Ahmad zikri

Alhamdulillah. tahnx to sifubeg, brg boek dah sampai. mantap design dia sama mcm nama dia. terima kasih voucher dengan freegift tu, nice freegift sifu. 

7 November 2019
Amir zarith

Thanx sifubeg, trusted seller. beg pun cun. memula takut jugak nak beli online ni sebab sebelum ni pernah terkena. so korang tak perlu risau kalau nak buat urusan jual beli dgn sifubeg ni, trusted ni. aku bg jaminanan

7 November 2019
Ahmad Shahrul

trusted seller! tq sifubeg, brg condition cun, dan bukan bundle. brg baru gaiiss

7 November 2019
Abd Razak Abdullah

Original fido bhai, harga sekarang mampu milik. ni la beg yg logo dia katon 7up tu. warna dia tu yg syahdu, lawa..

7 November 2019
asyraf yusri

malas taip panjang2, yg penting kualiti dia setaraf antarabangsa..

7 November 2019
Sifubeg
We are a small team with a bigger dream. Our vision is to become a global brand. Our mission is to put Malaysia local brand on a world map. Malaysia Boleh!