Signature Brand
(Bag Review) Waist Bag Mantap Dowh by Sifubeg Memang Betul2 Waterproof
Betul-betul waterproof
SIFUBEG : BANGSAWAN EDITION !
Beg review Bangsawan dari Yeop Hashim
(Bag Review) Original Fido Dido Aquaman Waterproof Sling Bag
Waterproof Material
Sifubeg Bangsawan Ini Memang Padu Baq Hang!
Beg Bangsawan Review dari Pian Padu Beb Studios
Customer Reviews
Mohd Shahril Mohd Desa 18656

Great quality and nice packaging with gift.

24 January 2020
Khairul ariffin shahrim

Tq sifubeg brg baek dah mendarat la, terbaik la sifubeg. beg cantik sgt, siap dpt freegift. tali pun bg dua pilihan warna, strap pn dua warna juga. kotak dia nice dowh, ekslusif sgt. sy beli dengan sekian harga ye sifu, nanti ada model baru lagi kawan usha2 mane tau minat boleh shopping lg. hehehe

22 January 2020
Shafie abd kadir

Terima kasih kepada sifubeg, layanan terbaik walaupun deal dlm wasep je. ni kalau dtg butik diorang ni mau aku beli 2 3 beg ni sebab seller ramah giler bhai. Beli 1 waistbag dibagi freegift beg kecik. beg brand dia lak tu. tq banyak2 sgt puas hati, mcm ni la baru betul2 meniaga. kepuasan pelanggan diuatamakan. pape pun aku doakan korang terus lebih maju dan kekalkan keadaan (layanan) mcm sekarang ni walau dah lebih pemes nanti ye sifu. sy beli ye sifu

22 January 2020
Afiq Taib #18555

Nice.. Saiz L x terlalu lebar n besar.. Ngam2..

21 January 2020
Afiq Taib #18555

Nice.. Recommended

21 January 2020
Aizuddin Mohamad Anuar(#16753)

Puas hati

18 January 2020
Aizuddin Mohamad Anuar(#16753)

Puas hati

18 January 2020
Mohamad fhirdaus abd rahman

haa... brg rare dah sampai. Alhamdulillah. ape yg aku dapat, korang nk tau? aku dapat 1st layanan terbaik tip top punya, pastu ayat manis yg kalau jiwa kental pon mesti beli punya brg dagangan sifubeg ni hahahaha, reply sepantas kelajuan cahaya, dpt freegift, dan dpt voucher jugak gaiss. terbaik sungguh sifu, moga bisnes dan brand trus meningkat naik dan maju n memasuki psrn antarabangsa. 

15 January 2020
Shamsul ariff ashaari

Alhamdulillah. terbaik.. racun dah sampai. tq sifu, trusted seller. walaupun lambat sampai, check tracking sangkut, tp rileks n cool je layan customer, tiap hari bgtau kedudukan parcel n bantu tanya pd courier. terbaik sifubeg, customer service power. patutla makin dikenali brand ni. bila beg sampai, brg memang kualiti setanding brand international yg harga dia mcm gaji seorang cikgu berkelulusan ijazah sarjana muda. sekali lg tabik hormat pd sifu. nanti nk repeat lg beg kat sini, bolehla guna voucher ye sifu. hehehe

15 January 2020
Muhd azizul

nak beli brand luar negara x mampu, harga ribu riban. kita mampu beli yg brand dari anak tempatan je, sifubeg. tp puas hati, design boleh lwn brand international dah ni, material kain pn terbaik. silap2 boleh kalah brand luar ni hahahaha. sy puas hati beli beg ni, harga memang berbaloi baloi bohh... x caye kenala beli dulu. tq sifubeg, moga sampai ke pasaran antarabangsa plak. sy beli ye sifu :)

14 January 2020
Shahir abdul hamid

alah membeli menang memakai.. haaa... cm tu lah yg boleh nk diakata, belum beli harga woww.... tp bila da beli dah beli bru rasa berbaloi baloi dan setiap ringgit yg dibelanjakan tu rasa puas hati. tq sifubeg, memberi pengalaman shopping online yg melahirkan perasaan keterujaan di jiwa. sy beli sifubeg, sy janji pasti promot kt kwn2 sy yg lain. sifubeg memang padu beb!

14 January 2020
Alfian ishak

antara waistbag bersize besa yg design dia smart, kain dia lak terbaik. bukanla nk lambung tggi tp kebenaran. so sape2 kata mahal la, x padan dgn local brand la itu la ni la, beli dulu pastu bandingkan dgn kain beg yg dijual murah2 tu. bru tau beg ni harga butik ye. pape pn sifubeg memang padu beb! 

14 January 2020
Haizal hamdan

Alhamdulllah. akhirnya smpi gak beg idaman ni. pos laju buat hal, tracking x jln lepas pick up. hahaha cuak dah rse. tp brg smpai tanpa mslh Alhamdulillah. terima kasih sifu brg boek, original tu yg penting bukan fake punya. sy beli ye boss, nty kita repeat order hat laen lak boss

14 January 2020
ZULHILMI BIN KHATAM #18153

Jarang Sifubeg mengecewakan. Paduuuu

12 January 2020
Mohd Luqman bin Riduan

Alhamdulillah. dah sampai pn brg baek ni akhirnya. time pm hari tu sifubeg tengah buat promo combo tshirt, tq ye boss. tshirt kain pun sedap, lembut n x panas bila pakai. pape pun sifubeg trusted seller, order beg sampai pn beg. sblum ni order o9 penah gak kna scam. huhuu. terbang cam2 je duit. smoga perniagaan sifubeg trus maju jaya. 

10 January 2020
Ahmad hasyimie shaifuddin

mantap jiwa la bossku beg ni, design dia padu. kain pun tebal. harga mampu milik. Gaiss jom support brand tempatan, nk order online boleh, nak beli dtg kedai pn boleh. butik dia kt Kota Kemuning shah alam. sape2 org shah alam atau dekat2 situ, try usha2 beg kat sifubeg. memang padu, salah satunya beg ni haa.. aku dah beli dan trusted seller. jgn ragu2 utk beli online, klu ragu2, dtg butik dia terus

10 January 2020
ferdaus ramli

tq sifubeg, cantik design beg ni. nama pn unik " Pishang " hehe.. dia punya size tu besar yg ngam2, smart la kalau pakai. pandai sifu buat design beg ni. sy beli ye bossku

10 January 2020
Muhd Rodzuan Hussein

mantap dowh waist bag by sifubeg ni mmg mantap sgt la dowh. hahaha.. design x besar sgt, x lebar sgt, ngam2 je bila pakai kat dada or pinggang. design pn smart pkai trus hensem boh. tp, sy just nk cadangkan je sifu, cuba buat satu lg warna buat warna camo mesti lg mantap sifu. hehehe

9 January 2020
Sifubeg
We are a small team with a bigger dream. Our vision is to become a global brand. Our mission is to put Malaysia local brand on a world map. Malaysia Boleh!