RM25.00
Keychain Exclusive by Sifubeg
Price RM25.00
Brand Sifubeg
Reward Points 10
Points Needed 3000
Availability 264
Type
47 left
35 left
45 left
44 left
47 left
47 left
Quantity
Description
Highlight

- exclusive made by Sifubeg
- fashion key chain for your bag or wallet
- premium made and packaging 

Specially made keychain for the fans and supporters

Proudly made in Shah Alam

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
What's in the box

1 X Key Chain

Customer Reviews
Mohd Shahril Mohd Desa 18656

Great quality and nice packaging with gift.

24 January 2020
Khairul ariffin shahrim

Tq sifubeg brg baek dah mendarat la, terbaik la sifubeg. beg cantik sgt, siap dpt freegift. tali pun bg dua pilihan warna, strap pn dua warna juga. kotak dia nice dowh, ekslusif sgt. sy beli dengan sekian harga ye sifu, nanti ada model baru lagi kawan usha2 mane tau minat boleh shopping lg. hehehe

22 January 2020
Shafie abd kadir

Terima kasih kepada sifubeg, layanan terbaik walaupun deal dlm wasep je. ni kalau dtg butik diorang ni mau aku beli 2 3 beg ni sebab seller ramah giler bhai. Beli 1 waistbag dibagi freegift beg kecik. beg brand dia lak tu. tq banyak2 sgt puas hati, mcm ni la baru betul2 meniaga. kepuasan pelanggan diuatamakan. pape pun aku doakan korang terus lebih maju dan kekalkan keadaan (layanan) mcm sekarang ni walau dah lebih pemes nanti ye sifu. sy beli ye sifu

22 January 2020
Afiq Taib #18555

Nice.. Saiz L x terlalu lebar n besar.. Ngam2..

21 January 2020
Afiq Taib #18555

Nice.. Recommended

21 January 2020
Aizuddin Mohamad Anuar(#16753)

Puas hati

18 January 2020
Aizuddin Mohamad Anuar(#16753)

Puas hati

18 January 2020
Mohamad fhirdaus abd rahman

haa... brg rare dah sampai. Alhamdulillah. ape yg aku dapat, korang nk tau? aku dapat 1st layanan terbaik tip top punya, pastu ayat manis yg kalau jiwa kental pon mesti beli punya brg dagangan sifubeg ni hahahaha, reply sepantas kelajuan cahaya, dpt freegift, dan dpt voucher jugak gaiss. terbaik sungguh sifu, moga bisnes dan brand trus meningkat naik dan maju n memasuki psrn antarabangsa. 

15 January 2020