Messenger Bag
Messenger Bag
Sort by
Show result
  • water resistant
  • large compartment
  • strong buckle
RM70.00
  • waterproof
  • anti sctrach
  • large compartment
RM210.00
  • heavyduty waterproof
  • lightweight
  • large compartment
RM200.00
  • waterproof
  • easy for travel
  • smart design
RM170.00
  • korea style
  • ruang luas muat laptop dan buku A4
  • water resistant
RM70.00
  • water resistant
  • large compartment
  • stylish design
RM70.00
  • water resistant
  • banyak poket
  • tahan lasak
RM150.00
  • water resistant
  • ruang luas
  • banyak poket
RM130.00
  • water resistant
  • large compartment
  • can fit 14 inch laptop
RM160.00
  • as seen in Chinese drama "Go go squid 亲爱的,热爱的"
  • large capacity
  • comfortable padding
RM160.00
  • large compartment
  • front zip pocket
  • stylish design
RM130.00
  • premium messenger bag
  • large capacity
  • multiple compartment
RM160.00
Customer Reviews
iqbal hasbullah

aku dah ada wizurai yang sifubeg, tup2 dia keluar yg versi collab. so ape lagi kena sambar. beza dia pada printing, nice jadinya beb. smart woo.. paling padu camo dia, memang mantul la.next kena ambik bangsawan pulak ni sekali thsirt bangsawan. 

15 October 2019
bukhari abd rahman

Alhamdulillah, setakat ni dah ada hampir kesemua koleksi by sifubeg. tshirt official warna biru, gold edition, fido dido, caution, chill la bossku, mantap dowh waist bag, wizurai semua warna dan yang collab pun ada. 

jom gaiss sapot local brand! ni tengah tggu item preorder ni tshirt bangsawan ngan fido yg terbaru, ad gak nampak posting gambar cap, flexit tu, yupong. katanya new collaboration. alamak yg benar itu rachun

15 October 2019
ahmad fadzli fauzi

Three box ni rupanya ada banyak jenis design eh. Hahaha. yg ni kain dia jenis nylon, bukan yang leather. ok nak complain sikit kt sifubeg, hoi apesal korang x bagitau?huhu. beg ni kain dia waterproof gaiss.. air lalu je cam tuang air kt daun keladi. padu dan thorbaaiikkk sifu. trusted, penghantaran pantas, freegift pn dpt. thanx sifubeg, will repeat again. very recommanded!!

15 October 2019
SM Faizal Zainuddin

design beg ni simple je, just nice la. yg penting boleh simpan sikit baju kt dlm. alaaa besar2 bukan nak g mane pn, cukupla ni. harga pun mampu milik. paling penting, sifubeg ni trusted. aku senang je, brg tu sampai kt tgn dalam keadaan baik, seller pun steady layan buyer, aku terus pegang seller ni. mudah x perlu cari seller lain lg dah. thanx sifu, pakai terus hensem!!!

15 October 2019
Mohd Naaim Khairuddin

mencari bagpack yang fully waterproof ni utk aku yang cerewet ni kadang sukar jugak, Hahahaha. So aku jumpa fb sifubeg ni then ada produk dari hypergear ni gaiss. Fuhhh... Mantopp tip top bro. sangat recommanded. waterproof doh. so utk bagpack berkapasiti 25 liter ni ok la, harga tu korang faham2 la sangat berpatutan. tq sifubeg, verry trusted teruk

14 October 2019