Origina; Rare Fido Dido Sling Beg

Jenama 
Fido Dido Merupakan Suatu Jenama Yang Sudah Lama Bertapak Dalam Arena Beg Antarabangsa. Berlogokan Kartun 7up Yang, Fido Dido Gah Membina Jenama Mereka Ke Seluruh Dunia

Sling Beg
Fido Dido Mengeluarkan Banyak Design Sling Beg Yang Smart Dan Cantik, Namun Design Yang Ini Merupakan Design Paling Digemari Dan Digilai Ramai. Hal Ini Disebabkan Ianya Merupakan Design Pertama Yang Fido Dido Keluarkan.

 

 

Warna

Sememangnya Dalam Setiap Produk Yang Berbentuk Fesyen Ni Warna Memainkan Peranan Disamping Jenama Yang Gah Dan Dikenali. Model Rare Ni Dikeluarkan Dalam Dua Warna Yang Mencairkan Peminat-peminatnya Sendiri Bahkan Para Pengumpul Beg. Warna Biru Tua + Emas Yang Kelihatan Seperti Lusuh, Tangkap Syahdu Dia Punya Rare. Satu Lagi Warna Yang Tidak Kurang Stylo, Warna Biru Yang Mengsyahdukan Sesiapa Yang Melihatnya. 

           

 

Material
Material Dari Nylon 600D Yang Bermutu Tinggi Dan Kalis Air. Curah Air, Air Takkan Menyerap Ke Dalam Beg. Steady Je Bertakung Kat Beg. 

Original
Semestinya Yang Original, Bukan Copy, Bukan Grade, Bukan Clone, Bukan Premium. Ada Qr Code Untuk Lihat Keaslian Beg Fido Dido Ni Guys.