RM60.00
Porter Sado Sling Bag
3 reviews
Price RM60.00
Brand Porter
Reward Points 60
Points Needed 6000
Availability 34
Colour
34 left
Quantity
Combo Sado & Laju
Porter Sado Sling Bag
RM60.00
Colour
No Stock
Porter Laju Zip Wallet + FREE Strap
RM50.00
Colour
No Stock
Total:RM110.00
Combo Price:RM70.00
Save:RM40.00
Description
Highlight
  • simple design
  • water resistant
  • multiple compartment

  • japan design
  • compact size
  • water resistant
  • multiple compartment
  • adjustable strap

Reviews (3)
view all
back
5
3 reviews
What's in the box

1 X Sado sling bag

Customer Reviews
Mohd Shahril Mohd Desa 18656

Great quality and nice packaging with gift.

24 January 2020
Khairul ariffin shahrim

Tq sifubeg brg baek dah mendarat la, terbaik la sifubeg. beg cantik sgt, siap dpt freegift. tali pun bg dua pilihan warna, strap pn dua warna juga. kotak dia nice dowh, ekslusif sgt. sy beli dengan sekian harga ye sifu, nanti ada model baru lagi kawan usha2 mane tau minat boleh shopping lg. hehehe

22 January 2020
Shafie abd kadir

Terima kasih kepada sifubeg, layanan terbaik walaupun deal dlm wasep je. ni kalau dtg butik diorang ni mau aku beli 2 3 beg ni sebab seller ramah giler bhai. Beli 1 waistbag dibagi freegift beg kecik. beg brand dia lak tu. tq banyak2 sgt puas hati, mcm ni la baru betul2 meniaga. kepuasan pelanggan diuatamakan. pape pun aku doakan korang terus lebih maju dan kekalkan keadaan (layanan) mcm sekarang ni walau dah lebih pemes nanti ye sifu. sy beli ye sifu

22 January 2020
Afiq Taib #18555

Nice.. Saiz L x terlalu lebar n besar.. Ngam2..

21 January 2020
Afiq Taib #18555

Nice.. Recommended

21 January 2020
Aizuddin Mohamad Anuar(#16753)

Puas hati

18 January 2020
Aizuddin Mohamad Anuar(#16753)

Puas hati

18 January 2020
Mohamad fhirdaus abd rahman

haa... brg rare dah sampai. Alhamdulillah. ape yg aku dapat, korang nk tau? aku dapat 1st layanan terbaik tip top punya, pastu ayat manis yg kalau jiwa kental pon mesti beli punya brg dagangan sifubeg ni hahahaha, reply sepantas kelajuan cahaya, dpt freegift, dan dpt voucher jugak gaiss. terbaik sungguh sifu, moga bisnes dan brand trus meningkat naik dan maju n memasuki psrn antarabangsa. 

15 January 2020