RM200.00 RM290.00
Sifubeg Bangsawan X-100M Waist Pouch Bag
26 reviews
Price RM200.00 RM290.00
Brand Sifubeg
Reward Points 200
Points Needed 20000
Availability 24
Quantity
Bangsawan Combo
Sifubeg Bangsawan Premium T-Shirt
RM70.00
Size
No Stock
Cap BB Collection
RM40.00
Brand / Color
No Stock
Total:RM310.00
Combo Price:RM220.00
Save:RM90.00
Description
Highlight
  • exclusive design by Sifubeg
  • large compartment
  • YKK zippers
  • waterproof fabric
  • can fit up to 60 inch waist
  • exclusive design by Sifubeg
  • large compartment
  • YKK zippers
  • waterproof fabric
  • can fit up to 60 inch waist

 

 

 

Reviews (26)
view all
back
5
26 reviews
What's in the box

1 X Bangsawan Waist Pouch
5 X Premium Button Badge

Customer Reviews
Mohd Shahril Mohd Desa 18656

Great quality and nice packaging with gift.

24 January 2020
Khairul ariffin shahrim

Tq sifubeg brg baek dah mendarat la, terbaik la sifubeg. beg cantik sgt, siap dpt freegift. tali pun bg dua pilihan warna, strap pn dua warna juga. kotak dia nice dowh, ekslusif sgt. sy beli dengan sekian harga ye sifu, nanti ada model baru lagi kawan usha2 mane tau minat boleh shopping lg. hehehe

22 January 2020
Shafie abd kadir

Terima kasih kepada sifubeg, layanan terbaik walaupun deal dlm wasep je. ni kalau dtg butik diorang ni mau aku beli 2 3 beg ni sebab seller ramah giler bhai. Beli 1 waistbag dibagi freegift beg kecik. beg brand dia lak tu. tq banyak2 sgt puas hati, mcm ni la baru betul2 meniaga. kepuasan pelanggan diuatamakan. pape pun aku doakan korang terus lebih maju dan kekalkan keadaan (layanan) mcm sekarang ni walau dah lebih pemes nanti ye sifu. sy beli ye sifu

22 January 2020
Afiq Taib #18555

Nice.. Saiz L x terlalu lebar n besar.. Ngam2..

21 January 2020
Afiq Taib #18555

Nice.. Recommended

21 January 2020
Aizuddin Mohamad Anuar(#16753)

Puas hati

18 January 2020
Aizuddin Mohamad Anuar(#16753)

Puas hati

18 January 2020
Mohamad fhirdaus abd rahman

haa... brg rare dah sampai. Alhamdulillah. ape yg aku dapat, korang nk tau? aku dapat 1st layanan terbaik tip top punya, pastu ayat manis yg kalau jiwa kental pon mesti beli punya brg dagangan sifubeg ni hahahaha, reply sepantas kelajuan cahaya, dpt freegift, dan dpt voucher jugak gaiss. terbaik sungguh sifu, moga bisnes dan brand trus meningkat naik dan maju n memasuki psrn antarabangsa. 

15 January 2020