RM100.00
Sifubeg Mantap Dowh Waist Bag
7 reviews
Price RM100.00
Brand Sifubeg
Reward Points 100
Points Needed 10000
Availability 156
Quantity
Description
Highlight
  • waterproof fabric
  • large compartment
  • bright visual inner compartment 
  • smooth zippers
  • waterproof fabric
  • large compartment
  • bright visual inner compartment 
  • smooth zippers

Reviews (7)
view all
back
5
7 reviews
What's in the box

1 X Mantap Dowh Waist Bag

Customer Reviews
Mohd Zailan

Ada pun sling beg jenama x-mackar ni, size beso bohh. mantooppp.. material waterproof, klu korg nak tau, material xmackar ni no 2 di bawah supreme gaiss.. buat apa beli mahal pastu simpan x pakai, rugii. hahaha

22 October 2019
Naufal Aman

Dah lama x cari porter beg, dulu memang customer tetap sifubeg ni sebelum zaman jd sifubeg. rasanya dulu mighty wealth resources kot dengan murah gila rezeki. terima kasih sifu, masih save number saya

22 October 2019
Azwari Rizuan

1- Penghantaran pantas, semalam order hari ni dah dpt
2- Trusted seller, Alhamdulillah brg dpt dan dalam keadaan baik, pakaging cun, brg sama mcm dlm gambar
3- semoga perniagaan bertambah maju

16 October 2019
shukri

kali kedua shopping dgn sifubeg, thanx sifu. brg kali ni sampai dlm keadaan baik. parcel dibungkus dgn sgt baik siap kotak lagi. tq sifubeg sy dah war2kan kt member2 keje, nanti diorang nk try beli brg dgn sifu. saya beli sifu, ada rezeki sy repeat brg lain lak 

16 October 2019
Muhammad Alif

bulan 6 hari tu dah shopping sekali dgn sifubeg, repeat lg kali ni sebab memerlukan pouchbeg. brg cun melecun, smart, ngam2 dgn badan saya. siap dpt freegift lg yg lg gemnpak dari hari tu. tq sifu

16 October 2019
Faris Hadi

kali kedua beli dengan sifubeg, awal2 dulu beli diorang ni biasa2 je. kita repeat ni sebab diorang makin lama jadi luar biasa. hahahaha. Hajatnya nak buat koleksi utk beg hensem ni, dah ada warna hitam so kali ni grab warna biru lak. next month nak ambik romania dgn france tu. kali ni siap dpt freegift baju sifubeg. thanx sifu, moga terus maju bisnes

16 October 2019
Nor Isham Salim

Time tengah2 bulan ni la beg nak rosak, modal ciput tp memang kena belu backpack. Tetibe aku dpt email dari sifubeg, fuhhh... ada coupon la, kalau beli kat website boleh pakai coupon yg dpt ni. terus aku usha n Alhamdulillah ada pulak tu backpack yg memenuhi modal ciput aku ni. design pn lawa, warna hitam pastu ada jalur merah putih. thanx sifu bg coupon ni, backpack lak harga mur2. sape kate kat sifubeg harga mahal2, ada je yg harga marhaen, tp kualiti bangsawan. good job sifubeg!

16 October 2019
iqbal hasbullah

aku dah ada wizurai yang sifubeg, tup2 dia keluar yg versi collab. so ape lagi kena sambar. beza dia pada printing, nice jadinya beb. smart woo.. paling padu camo dia, memang mantul la.next kena ambik bangsawan pulak ni sekali thsirt bangsawan. 

15 October 2019