RM100.00
Sifubeg Mantap Dowh Waist Bag
7 reviews
Price RM100.00
Brand Sifubeg
Reward Points 100
Points Needed 10000
Availability 185
Quantity
Description
Highlight
  • waterproof fabric
  • large compartment
  • bright visual inner compartment 
  • smooth zippers
  • waterproof fabric
  • large compartment
  • bright visual inner compartment 
  • smooth zippers

Reviews (7)
view all
back
5
7 reviews
What's in the box

1 X Mantap Dowh Waist Bag

Customer Reviews
iqbal hasbullah

aku dah ada wizurai yang sifubeg, tup2 dia keluar yg versi collab. so ape lagi kena sambar. beza dia pada printing, nice jadinya beb. smart woo.. paling padu camo dia, memang mantul la.next kena ambik bangsawan pulak ni sekali thsirt bangsawan. 

15 October 2019
bukhari abd rahman

Alhamdulillah, setakat ni dah ada hampir kesemua koleksi by sifubeg. tshirt official warna biru, gold edition, fido dido, caution, chill la bossku, mantap dowh waist bag, wizurai semua warna dan yang collab pun ada. 

jom gaiss sapot local brand! ni tengah tggu item preorder ni tshirt bangsawan ngan fido yg terbaru, ad gak nampak posting gambar cap, flexit tu, yupong. katanya new collaboration. alamak yg benar itu rachun

15 October 2019
ahmad fadzli fauzi

Three box ni rupanya ada banyak jenis design eh. Hahaha. yg ni kain dia jenis nylon, bukan yang leather. ok nak complain sikit kt sifubeg, hoi apesal korang x bagitau?huhu. beg ni kain dia waterproof gaiss.. air lalu je cam tuang air kt daun keladi. padu dan thorbaaiikkk sifu. trusted, penghantaran pantas, freegift pn dpt. thanx sifubeg, will repeat again. very recommanded!!

15 October 2019
SM Faizal Zainuddin

design beg ni simple je, just nice la. yg penting boleh simpan sikit baju kt dlm. alaaa besar2 bukan nak g mane pn, cukupla ni. harga pun mampu milik. paling penting, sifubeg ni trusted. aku senang je, brg tu sampai kt tgn dalam keadaan baik, seller pun steady layan buyer, aku terus pegang seller ni. mudah x perlu cari seller lain lg dah. thanx sifu, pakai terus hensem!!!

15 October 2019
Mohd Naaim Khairuddin

mencari bagpack yang fully waterproof ni utk aku yang cerewet ni kadang sukar jugak, Hahahaha. So aku jumpa fb sifubeg ni then ada produk dari hypergear ni gaiss. Fuhhh... Mantopp tip top bro. sangat recommanded. waterproof doh. so utk bagpack berkapasiti 25 liter ni ok la, harga tu korang faham2 la sangat berpatutan. tq sifubeg, verry trusted teruk

14 October 2019
Muhd Abd Shaid Sudin

1st time memberanikan diri cuba sesuatu yg baru dlm dunia beg ni, tali berbelang belang. Hahahaha. aku tertarik warna tali yg ni, takde wow sangat kaler dia. In shaa Allah nak buat koleksi nanti ada rezeki nak ambik model lain lak. dah 3 design three box ambik kt sifubeg ni, so aku dah ada 3 koleksi three box

14 October 2019
Afiez Alfian

Alhamdulillah. padu dan trusted sifubeg ni, order semalam dah sampai hari ni. tq tq, ingatkan lusa baru sampai, sbb aku di Sarawak. Ada rezeki kompom repeat order lg dgn sifu

14 October 2019
jamil firdaus

Aku memang tengah carik beg untuk isi brg yg bersaiz A4 paper, Alhamdulillah nampak kat ig pasal beg ni, pastu siap ada kedai fizikal lg. datang kedai wow! ni memang kena dengan namanya sifubeg, macam2 beg ada. 

thanx to sifubeg utk layanan yg best siap boleh gurau2 lagi. ada rezeki kang kita repeat lg boss. Moga maju jaya dlm bisnes sifu

14 October 2019