RM80.00
Sifubeg Pishang Sling Bag
4 reviews
Price RM80.00
Brand Sifubeg
Reward Points 80
Points Needed 80
Availability 68
Colour
29 left
39 left
Quantity
Description
Highlight
  • water resistant
  • large compartment
  • banana shape stylish
  • adjustable strap

Pishang is the special creation inspired by banana shape. Using waterproof fabric. Design with large compartment for daily commute. 

 

Reviews (4)
view all
back
5
4 reviews
What's in the box

1 X Sling Bag

Customer Reviews
Azwari Rizuan

1- Penghantaran pantas, semalam order hari ni dah dpt
2- Trusted seller, Alhamdulillah brg dpt dan dalam keadaan baik, pakaging cun, brg sama mcm dlm gambar
3- semoga perniagaan bertambah maju

16 October 2019
shukri

kali kedua shopping dgn sifubeg, thanx sifu. brg kali ni sampai dlm keadaan baik. parcel dibungkus dgn sgt baik siap kotak lagi. tq sifubeg sy dah war2kan kt member2 keje, nanti diorang nk try beli brg dgn sifu. saya beli sifu, ada rezeki sy repeat brg lain lak 

16 October 2019
Muhammad Alif

bulan 6 hari tu dah shopping sekali dgn sifubeg, repeat lg kali ni sebab memerlukan pouchbeg. brg cun melecun, smart, ngam2 dgn badan saya. siap dpt freegift lg yg lg gemnpak dari hari tu. tq sifu

16 October 2019
Faris Hadi

kali kedua beli dengan sifubeg, awal2 dulu beli diorang ni biasa2 je. kita repeat ni sebab diorang makin lama jadi luar biasa. hahahaha. Hajatnya nak buat koleksi utk beg hensem ni, dah ada warna hitam so kali ni grab warna biru lak. next month nak ambik romania dgn france tu. kali ni siap dpt freegift baju sifubeg. thanx sifu, moga terus maju bisnes

16 October 2019
Nor Isham Salim

Time tengah2 bulan ni la beg nak rosak, modal ciput tp memang kena belu backpack. Tetibe aku dpt email dari sifubeg, fuhhh... ada coupon la, kalau beli kat website boleh pakai coupon yg dpt ni. terus aku usha n Alhamdulillah ada pulak tu backpack yg memenuhi modal ciput aku ni. design pn lawa, warna hitam pastu ada jalur merah putih. thanx sifu bg coupon ni, backpack lak harga mur2. sape kate kat sifubeg harga mahal2, ada je yg harga marhaen, tp kualiti bangsawan. good job sifubeg!

16 October 2019
iqbal hasbullah

aku dah ada wizurai yang sifubeg, tup2 dia keluar yg versi collab. so ape lagi kena sambar. beza dia pada printing, nice jadinya beb. smart woo.. paling padu camo dia, memang mantul la.next kena ambik bangsawan pulak ni sekali thsirt bangsawan. 

15 October 2019
bukhari abd rahman

Alhamdulillah, setakat ni dah ada hampir kesemua koleksi by sifubeg. tshirt official warna biru, gold edition, fido dido, caution, chill la bossku, mantap dowh waist bag, wizurai semua warna dan yang collab pun ada. 

jom gaiss sapot local brand! ni tengah tggu item preorder ni tshirt bangsawan ngan fido yg terbaru, ad gak nampak posting gambar cap, flexit tu, yupong. katanya new collaboration. alamak yg benar itu rachun

15 October 2019
ahmad fadzli fauzi

Three box ni rupanya ada banyak jenis design eh. Hahaha. yg ni kain dia jenis nylon, bukan yang leather. ok nak complain sikit kt sifubeg, hoi apesal korang x bagitau?huhu. beg ni kain dia waterproof gaiss.. air lalu je cam tuang air kt daun keladi. padu dan thorbaaiikkk sifu. trusted, penghantaran pantas, freegift pn dpt. thanx sifubeg, will repeat again. very recommanded!!

15 October 2019