T-Shirt
T-Shirt
Sort by
Show result
  • 100% cotton
  • soft and smooth
  • gold printing
RM66.50
RM70.00
  • exclusive designed by Sifubeg 
  • 100% cotton
  • soft and comfortable fabric
  • custom made
RM70.00
  • 100% cotton
  • smooth and soft
  • exclusive design by Sifubeg
RM66.50
RM70.00
  • cotton + poleyster
  • smooth and comfortable
  • exclusive gold printing
RM40.00
  • Sifubeg official t-shirt
  • made with 100% cotton
  • smooth and soft texture
RM47.50
RM50.00
  • exclusive designed by Sifubeg
  • stretchable fabric
  • soft and comfortable 
RM66.50
RM70.00
Customer Reviews
syed yasser al hakimi

Terima kasih boss, beg dah sampai. bungkusan dan brg semua dlm keadaan selamat. tq jugak bg freegift dgn kupon ni. In shaa Allah repeat order nanti kita pakai. hehehe

beg terbaik, smart, kain padu. tq boss, very trusted sifubeg. 

12 November 2019
Aiman syahmi

bangsawan bohh bangsawan.. padu baq hang! takde dijual di mana2 kedai, hanya di sifubeg je geng. trusted seller lak tu. banyak freegift bg. sy beli bossku, nanti sy rekemen kt member2 

12 November 2019
hazlim fahimi

tq sifubeg, beg dah selamat mendarat. lawa lagi real dari dlm gambar. Hahaha. smart begnye. aku memang suke main dgn warna, nampak lain dari yg lain. paling penting beg ni size kecik so ngam dgn badan aku yg kecik ni. 
beli ye bossku, ada rezeki nanti kita repeat order lain. semoga terus maju dlm perniagaan boss. 

12 November 2019
zaimmudin sahar

kualiti padu baq hang! haa... mmg padu pun wey. Hahaha.. terima kasih boss, siap dpt baju, cap pastu kotak lg. mmg nice. 

beg ni best sgt, material dia tebal, sedap pakai. berbaloi beli. jgn ragu2 beli dgn sifubeg, trusted seller ni 

12 November 2019
mohd rais zulkifli

akhirnya dpt gak memiliki bangsawan ni. ingatkan masa tu flavor ke ape, hahaha. rupanya beg. takkanla sifubeg jual flavor plak kan. 
dpt dalam keadaan baik, siap bubble wrap lg, kotak cantik weh. dan dlm set bangsawan ni mcm2 ada. terbaik sifubeg saya beli ye, ada rezeki sy repeat lg

12 November 2019