Waist Pouch Bag
Waist Pouch Bag
Sort by
Show result
  • water resistant
  • multiple compartment
  • strong buckle
RM70.00
  • waterproof
  • large compartment
  • cool design
RM100.00
  • waterproof
  • multiple compartment
  • steel zippers
RM150.00
  • large compartment
  • high quality zip
  • tough bucle
  • multiple comparmtent
RM80.00
  • Suitable for outdoor activities 
  • Waterproof main compartment 
  • Floats safely if dropped into water 
  • Lightweight, compact and easy to store 
  • Quick access front compartment 
RM175.00
  • water resistant
  • large compartment
  • stylish design
  • cordura fabric
  • multiple compartment
RM120.00
  • Special collaboration between sifubeg and petak
  • waterproof fabric
  • large comparmtent
  • multiple compartment
  • stylish logo
  • strong buckle
RM100.00
  • high quality PU material 
  • premium design
  • multiple compartment
RM80.00
  • large compartment
  • YKK zippers
  • waterproof fabric
RM200.00
RM290.00
  • chill design
  • water resistant
  • easy to wear
RM70.00
  • waterproof fabric
  • large compartment
  • bright visual inner compartment 
  • smooth zippers
RM100.00
  • trendy and cool design
  • large compartment 
  • water resistant
RM80.00
Customer Reviews
iqbal hasbullah

aku dah ada wizurai yang sifubeg, tup2 dia keluar yg versi collab. so ape lagi kena sambar. beza dia pada printing, nice jadinya beb. smart woo.. paling padu camo dia, memang mantul la.next kena ambik bangsawan pulak ni sekali thsirt bangsawan. 

15 October 2019
bukhari abd rahman

Alhamdulillah, setakat ni dah ada hampir kesemua koleksi by sifubeg. tshirt official warna biru, gold edition, fido dido, caution, chill la bossku, mantap dowh waist bag, wizurai semua warna dan yang collab pun ada. 

jom gaiss sapot local brand! ni tengah tggu item preorder ni tshirt bangsawan ngan fido yg terbaru, ad gak nampak posting gambar cap, flexit tu, yupong. katanya new collaboration. alamak yg benar itu rachun

15 October 2019
ahmad fadzli fauzi

Three box ni rupanya ada banyak jenis design eh. Hahaha. yg ni kain dia jenis nylon, bukan yang leather. ok nak complain sikit kt sifubeg, hoi apesal korang x bagitau?huhu. beg ni kain dia waterproof gaiss.. air lalu je cam tuang air kt daun keladi. padu dan thorbaaiikkk sifu. trusted, penghantaran pantas, freegift pn dpt. thanx sifubeg, will repeat again. very recommanded!!

15 October 2019
SM Faizal Zainuddin

design beg ni simple je, just nice la. yg penting boleh simpan sikit baju kt dlm. alaaa besar2 bukan nak g mane pn, cukupla ni. harga pun mampu milik. paling penting, sifubeg ni trusted. aku senang je, brg tu sampai kt tgn dalam keadaan baik, seller pun steady layan buyer, aku terus pegang seller ni. mudah x perlu cari seller lain lg dah. thanx sifu, pakai terus hensem!!!

15 October 2019
Mohd Naaim Khairuddin

mencari bagpack yang fully waterproof ni utk aku yang cerewet ni kadang sukar jugak, Hahahaha. So aku jumpa fb sifubeg ni then ada produk dari hypergear ni gaiss. Fuhhh... Mantopp tip top bro. sangat recommanded. waterproof doh. so utk bagpack berkapasiti 25 liter ni ok la, harga tu korang faham2 la sangat berpatutan. tq sifubeg, verry trusted teruk

14 October 2019